Kompetenciáink

Küldetésünk, hogy a munkaerőpiac dinamikusan változó igényeihez alkalmazkodva biztosítsunk szakképzett, motivált és rövid időn belül rendelkezésre álló munkavállalókat a hazai gazdaságpolitika fókuszában szereplő iparágakban tevékenykedő vállalatok számára.

A JOBmotive mindkét fél – a partnervállalat és a munkavállalók – érdekeit egyaránt szem előtt tartva kínál optimális megoldást, így biztosítva a szolgáltatás magas színvonalát és a hosszú távú együttműködések kialakulását.

A partnerek igényeinek pontos ismeretén alapuló szolgáltatáson túl, vállalati filozófiánk fontos részét képezi a munkavállalók anyagi- és erkölcsi megbecsülése, amely a folyamatos képzést és fejlesztést is magában foglalja.

Bátran hagyatkozzon tapasztalatainkra és bízzon kvalitásunkban

  • Munkaerőhiány esetén
  • Időszakos munkák elvégzésére
  • Sürgős munkák határidős teljesítéséhez
  • Váratlan, nagyobb megrendelés megvalósításához
  • Munkavállalók eseti pótlására: betegség, szabadságolások, tréning, GYES, stb. esetén

Így dolgozunk

Ügyfelek igényeinek felmérése

Munkatársaink első lépésként elvégzik a humán erőforrás analízist, valamint a vállalkozás profiljának feltérképezését, hogy értsük egymás nyelvét.

Toborzás

Toborzással foglalkozó szakembereink a járműiparban szerzett tudásuknak és tapasztalatuknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan megtalálják az ideális jelölteket.

Kiválasztás

A JOBmotive munkatársai az önéletrajzok feldolgozását követően személyesen is konzultálnak a jelöltekkel. Felmérik a készségeket, képességeket, valamint előszűrik a szakmai kompetenciákat.

Teljesítménymonitorozás

Folyamatosan figyelemmel kísérjük és elemezzük a közvetített alkalmazottak teljesítményét. Az így szerzett tapasztalatainkkal hatékonyabbá tesszük munkánkat.