Az elmúlt évtizedben a hazai gazdaság motorja és meghatározó szereplője az a járműipari szektor lett, amely elsősorban az autógyártásra és az ágazatot kiszolgáló beszállító iparra épül. Jelentősége nemzetgazdasági szempontból is rendkívül meghatározó.

Az átstrukturálódott munkaerőpiac ezt az ipari szektort is új kihívások elé állította: elkerülhetetlenné vált, hogy a jövőben sokkal rugalmasabban kezelje a munkaerő delegálását.  Ebben a komplex folyamatban nem egyedüli szereplőként vesznek részt, hiszen az egész termelési folyamatnak fel kell készülnie a gyártási kapacitás piaci megrendelésekhez igazodó hullámzására. Nyilvánvalóan a professzionális technológiai háttéren túl a humánerőforrás flexibilitása is alapkövetelmény. Ennél a pontnál szükségszerűvé vált, hogy az iparággal szimbiózisban élő munkaerő-kölcsönző szolgáltatói szektor szakági specifikumokat figyelembe vevő fejlesztéseket hajtson végre.

A hazai piacon meghatározó munkaerő-kölcsönző szolgáltatóként referenciáinkat és évtizedes tapasztalatunkat koncentrálva egy új, elsősorban a járműiparra specializálódott  munkaerő-kölcsönző brandet hoztunk létre. Ezzel megvalósult Magyarországon egy kimagasló, speciális szolgáltatói háttér.

A JOBmotive kiemelten a járműipari szektor számára kínál megoldásokat a felmerülő humánerőforrás problémákra. Szolgáltatásai a nagy autóipari  konszernekre jellemző speciális iparkultúra  mélyreható ismeretére épülnek, amely az ágazat meghatározó szereplőivel kialakított sikeres és hosszú távú együttműködés szempontjából elengedhetetlen.

Partnereink