A JOBmotive a hazai vállalkozások teljes vertikumát kiszolgáló human resourcing vállalat, erőteljes ipari fókusszal. Jellemzően a jármű- fém- és műanyagipar a logisztika, valamint a mezőgazdaság és élelmiszeripar szakterületeken neves hazai és nemzetközi vállalatok partnere.

Az elmúlt időszak bebizonyította az ipari szereplők számára, hogy sokkal rugalmasabb és könnyebb struktúrájú vállalkozásokkal lehet csak releváns válaszokat adni az előttünk álló kihívásokra.

A flexibilitás egyik fontos eleme a gyors, rugalmas és hatékony erőforrás gazdálkodás.

Ezen a téren a munkaerő kölcsönző vállalkozásoknak is új, az eddigieknél sokkal intelligensebb megoldásokkal kell a piacra lépni.

A gazdaság által diktált gyorsabb és hektikusabb környezet, valamint a különböző társadalmi jelenségek szinte teljesen felszámolták a korábban kőbe vésett szabályokat.

A gazdasági környezettel állandó és folyamatos kapcsolattartás, a permanes tanulás és elemzés szükségszerű és egyben elengedhetetlen részévé vált a humán erőforrás gazdálkodását segítő vállalkozásoknak.

Az intelligens
megoldásokban
hiszünk

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy a munkaerőpiac dinamikusan változó igényeihez alkalmazkodva biztosítsunk szakképzett, motivált és rövid időn belül rendelkezésre álló munkavállalókat a hazai gazdaságpolitika fókuszában szereplő iparágakban tevékenykedő vállalatok számára.

A JOBmotive mindkét fél – a partnervállalat és a munkavállalók – érdekeit egyaránt szem előtt tartva kínál optimális megoldást, így biztosítva a szolgáltatás magas színvonalát és a hosszú távú együttműködések kialakulását.

A partnerek igényeinek pontos ismeretén alapuló szolgáltatáson túl, vállalati filozófiánk fontos részét képezi a munkavállalók anyagi- és erkölcsi megbecsülése, amely a folyamatos képzést és fejlesztést is magában foglalja.